SWD Shanghai-virksomheden deltog i udarbejdelsen af ​​industristandarden for polyaspartisk korrosionsbeskyttende belægning

nyheder

SWD Shanghai-virksomheden deltog i udarbejdelsen af ​​industristandarden for polyaspartisk korrosionsbeskyttende belægning

Polyaspartisk korrosionsbeskyttende belægning er et nyudviklet produkt i de senere år.Polyasparagintisk belægning er flydende, med lav viskositet og højt faststofindhold, lav VOC-emission.Det er en tyk filmmembran efter hærdning og kan størknes hurtigt ved lav temperatur, hvilket kan forbedre arbejdseffektiviteten markant.Det er ikke kun miljøvenligt, men sparer også energi.I det milde/medium anti-korrosionsmiljø kan den polyaspartiske enkeltbelægning give anti-korrosions- og vejrbeskyttelse, hvilket reducerer påføringstiden og er nem at påføre.Under hårde korrosionsforhold kan et lag primer og to lag polyasparagin give god beskyttelse.

SWD New Materials (Shanghai) Co., Ltd. har produceret polyaspartisk anti-korrosionsbelægning siden 2013, vi har betonelastisk type og metal, anti-korrosionsstiv type og gulvbelægning.I 2016 blev der ifølge planlægningen af ​​det amerikanske hovedkontor investeret midler i Jiangsu Nantong produktionsbase i 2017 for at tilføje to nye rustfri stålreaktorer med en kapacitet på 8000 liter hver.På nuværende tidspunkt producerer virksomheden polyasparaginsyreesterharpiks til eget brug, men eksporteres også til Tyskland, Rusland og USA.Samtidig byder vi kolleger, der er interesserede i antikorrosiv coating af polyasparaginsyreester, velkommen til at besøge og samarbejde med vores fabrik.SWD New Materials (Shanghai) Co., Ltd. er positioneret til at producere polyasparaginsyre-korrosionsbeskyttende belægning, råmaterialeharpiks og hærder ud over enkeltkomponent- og to-komponent polyurethan- og polyurinstofserieprodukter med højt faststofindhold.

Vores polyaspartiske belægningssystem inklusive den elastiske vandtætte uv-modstands-topcoat, gulvbelægningssystem, polyasparagintiske korrosionsbelægninger og opløsningsmiddelfri polyasparagintisk belægning, med faste stoffer 70 %, 85 % og 100 %, der kan opfylde forskellige krav.

Fordelene ved vores polyaspartiske belægninger:

1. Efter hærdning opfylder den polyaspartiske belægning fødevareklassens standard, sikker og miljøbeskyttelse.

2. Det er korrosionsbeskyttende, vandtæt og anti-lækage, og beskytter gulvfundamentet på fødevareværkstedet mod skader.

3. Det er modstandsdygtigt over for natriumhypochlorit desinfektionsmiddel, kan bruges i svømmebassiner.Væsken vil ikke blive beskadiget efter langvarig nedsænkning.

4. Granulær kvartssten kan tilføjes til skridsikre gulve.

1
2

Indlægstid: 27. august 2021